Προσφορές Ξενοδοχείων για Ύδρα με Ημιδιατροφή

Κάνε κράτηση τώρα.


Ταξίδι στην Ύδρα

Η Ύδρα είναι ένα νησί θρύλος, που την έχουν λατρέψει από το Λέοναρντ Κοέν και τον Έρικ Κλάπτον µέχρι την Όντρεϊ Χέπµπορν, και έχει ταυτιστεί µε ελληνικούς µύθους όπως η Μελίνα Μερκούρη.

Παραδοσιακά αγαπηµένο νησί των Αθηναίων οι οποίοι το επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία, µε µοναδική αισθητική και αρχιτεκτονική, παραµένει ένας hot προορισµός. ∆εν έχει τις ωραιότερες παραλίες, έχει όµως ατµόσφαιρα που αποζηµιώνει. Αξίζει να περάσεις από τον Όµιλο (η πρώην Λαγουδέρα) για καφέ, φαγητό και βουτιές. Οργανωµένες παραλίες θα βρεις στο Μαντράκι, στο Μπίστι ή στις Πλάκες Βλυχού και στον Άγιο Νικόλαο, και ωραία νερά θα απολαύσεις στη Λιµνιόνιζα.
Προσφορες ξενοδοχείων στη  Ύδρα
Για διαµονή, από τα καλύτερα ξενοδοχεία είναι η γνωστή Hydroussa, το Λητώ, το Mira Mare, η Bratsera και το Ορλώφ.

Στην Ύδρα θα βρεις πολλά και καλά εστιατόρια. Ξερή Eλιά, η ταράτσα του Βίγλα για φρέσκο ψάρι, η Ψαροπούλα για ψάρια και µαγειρευτά, το Sunset µε την τροµερή θέα στα Κανόνια. Το βράδυ, για ποτό, κλασικά στον Πειρατή.

Προσφορές ξενοδοχείων για διακοπές σε Ύδρα

Το ιδανικό ταξίδι ξεκινά με ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο. Στο Hotels24 σου φέρνουμε προσφορές ξενοδοχείων για να λάβεις την μέγιστη δυνατή υπηρεσία στην πιο χαμηλή τιμή. Ένα καλό ξενοδοχείο δεν είναι τόσο ακριβό όσο νομίζεις αν κάνεις τη σωστή επιλογή και αγοράσεις πακέτο διακοπών. Κλείσε έξυπνα ξενοδοχείο για Ύδρα και κέρδισε επιπλέον διανυκτερεύσεις, αναβάθμιση δωματίου ακόμα και επιστροφή χρημάτων για αγορά από την κάρτα σου. Πακέτα ξενοδοχείων με ημιδιατροφή και προσφορές all inclusive θα τα βρεις όλα στην τιμή που θέλεις! Ύδρα ερχόμαστε!

Βρες φθηνά ξενοδοχεία σε Ύδρα online

Και εδώ τις προσφορές ξενοδοχείων για Ύδρα με all inclusive και τις καταπληκτικές προσφορές ξενοδοχείων για Ύδρα με ημιδιατροφή

Προσφορές Ξενοδοχείων για Ύδρα με Ημιδιατροφή

Προσφορές Ξενοδοχείων για Ύδρα με Ημιδιατροφή Ανακάλυψε Προσφορές Ξενοδοχείων για Ύδρα με Ημιδιατροφή! Μοναδικά πακέτα διακοπών σε ξενοδοχεία με ημιδιατροφή . Δες όλα τα πακέτα διακοπών με ημιδιατροφή