Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Προσφορές σε εισιτήρια πλοίων για κάθε προορισμό

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για κάθε προορισμό. Δες δρομολόγια πλοίων, κλείσε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά με όλες τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρίες.


Προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ξέρουμε πόσο λατρεύεις τα ταξίδια και τις διακοπές και τα τελευταία 12 χρόνια ανακαλύπτεις στο hotels24 τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε αυτή τη πλατφόρμα, ώστε να βρεις ακτοπλοϊκά δρομολόγια και τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια πλοίων! Μπορείς να ταξιδέψεις φθηνά ακόμα και με το καράβι. Υπάρχει τρόπος και θα τον ανακαλύψεις πιο κάτω.
Δες όλους τους δημοφιλείς ή μη προορισμούς και κλείσε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σου γρήγορα, εύκολα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ferry Boat

Βρες φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια & προσφορές

Τα καλά νέα είναι ότι χάρη στην τεχνολογία σύγκρισης τιμών που διαθέτει η φόρμα αναζήτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείς να βρεις το ακτοπλοϊκό εισιτήριο που ταιριάζει στο budget του πορτοφολιού σου. Με την υπηρεσία μας, θα μπορέσεις να βρεις την καλύτερη δυνατή προσφορά για το επόμενο ταξίδι σου και να εξοικονομήσεις χρήματα!
Για να βρεις τα φθηνότερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και προσφορές μέσα σε μόλις 2 λεπτά, από το laptop ή το smartphone σου, χρησιμοποίησε τη μηχανή σύγκρισης τιμών που θα βρεις εδώ!
Εμείς συγκρίνουμε τις τιμές από όλες τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες, ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις εσύ τον κόπο!
Η εύχρηστη μηχανή αναζήτησης μας, σου επιτρέπει να βρεις τη φθηνότερη διαθέσιμη τιμή για το ταξίδι σου, εισάγοντας το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό σου, καθώς και τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων που διατίθενται σε μια διαδρομή. Δηλαδή, με απλή μετάβαση ή μετ’ επιστροφής!

Γιατί να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια με εμάς

Στο Hotels24 έχουμε ως προτεραιότητα την ευχάριστη πλοήγηση σου στο σύστημα μας, την άμεση εξυπηρέτηση σου αλλά και την ικανοποίηση που θα έχεις με την ασφάλεια που σου παρέχουμε!

Χρόνια τώρα βοηθάμε χιλιάδες ταξιδιώτες να κλείσουν διακοπές, βρίσκοντας τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, τα φθηνότερα All Inclusive ξενοδοχεία, ακόμα και αεροπορικά εισιτήρια για κάθε προορισμό σε Ελλάδα, Ευρώπη και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο! Έφτασε πλέον η ώρα να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις τα πιο φθηνά εισιτήρια πλοίων.

Άλλωστε πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην ασφαλή οικονομική και χωρίς εμπόδια μετακίνηση μας.
Όλοι δικαιούμαστε ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές!  Υπάρχουν αυτηροί κανόνες της ΕΕ για τα δικαιώματα των επιβατών πλοίων και όλοι μας οι συνεργάτες τα τηρούν ευλαβικά. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά στο ταξίδι σου, από μία ανέλπιστη καθυστέρηση, μέχρι μία διπλοκράτηση εισιτηρίου ή οτιδήποτε άλλο κάποιος θα είναι εκεί από την εταιρεία να σε εξυπηρετήσει και να λύσει κάθε θέμα που μπορεί να δημιουργηθεί.

Διαθέσιμοι διαφορετικοί τύποι ακτοπλοϊκών εισιτηρίων!

  • Εισιτήρια για απλή μετάβαση
  • Εισιτήρια με επιστροφή
  • Εισιτήρια για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες
  • Ημερήσιες επιστροφές (Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα,  για παράδειγμα)
  • Ευέλικτοι ναύλοι
  • Οικογενειακά εισιτήρια (2 ενήλικες και έως 3 παιδιά)
  • Ναύλοι για ηλικιωμένους (65+)
  • Ναύλοι που επιτρέπουν κατοικίδια
  • Ναύλοι που επιτρέπουν εξοπλισμό ή μεταφορικό μέσο όπως το ποδήλατο

Σε ορισμένες διαδρομές δραστηριοποιούνται περισσότερες από μία ακτοπλοϊκές εταιρείες, οπότε αξίζει να ελέγξεις ποιες δραστηριοποιούνται στη δική σου διαδρομή πριν αγοράσεις το εισιτήριο σου, καθώς ορισμένες μπορεί να προσφέρουν φθηνότερους ναύλους από άλλες ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους!

Τι να προσέξεις!

Εάν θέλεις να αγοράσεις εισιτήριο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι είδους εισιτήριο πρέπει να πάρεις. Ένα εισιτήριο απλής μετάβασης για κάποιο λιμάνι, είναι πιο φθηνό από ένα εισιτήριο μετά επιστροφής, αλλά όμως θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο με τα ίδια χρήματα να ταξιδέψεις και τις δύο διαδρομές, αλέ ρετούρ. Σε αρκετές περιπτώσεις ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής με το αργό καράβι, μπορεί να είναι φθηνότερο από το αντίστοιχο απλής μετάβασης με το γρήγορο. Καλό δεν είναι να τα δεις όλα αναλυτικά μπροστά σου πριν κάνεις κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων;

Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη απευθείας γραμμή, θα σου δείξουμε όλες τις διαφορετικές επιλογές για να φτάσεις από την αφετηρία στον προορισμό σου και θα σε αφήσουμε να αποφασίσεις μόνος σου για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα!

Πώς να βρεις τις καλύτερες προσφορές για τα ακτοπλοϊκά!

Είναι δυνατόν να βρεις πραγματικά καλές προσφορές όταν ταξιδεύεις στα μέσα της εβδομάδας ή κατά τους χειμερινούς μήνες και συχνά υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά ή ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τις οικογένειες τους. Οπότε αξίζει να κοιτάξεις προσεκτικά τι υπάρχει πριν κάνεις κράτηση.

Όσο πιο νωρίς μπορείς να τα κλείσεις, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι μύθος! Και πιο εύκολα θα προγραμματίσεις το ταξίδι σου και θα τα βρεις πιο φθηνά!

Από την άλλη όμως, ανάλογα με το τι συμβαίνει κάθε χρονιά στο κόσμο και στην οικονομία, μπορείς να βρεις φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια την εποχή του έτους που είναι πιο πιθανό να ταξιδέψεις. Για αυτό το tip εδώ είναι να ψάχνεις πιο συχνά!

φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια προσφορές

Συμβουλές για να κάνεις κράτηση τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Όταν κλείνεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να σκεφτείς αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα ή χρόνο ή και τα δύο ή ακόμα αν θες να πετύχεις τη μέγιστη δυνατή αξία για τα χρήματα σου, το γνωστό value for money. Εδώ θα βρεις συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα από τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, χρήματα τα οποία μπορούν να μείνουν στο πορτοφόλι σου, ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις για παράταση των διακοπών, ή ακόμα και για αναβάθμιση της ποιότητας των διακοπών σου.

Αργό ή γρήγορο καράβι;

Στις περισσότερες ακτοπλοϊκές γραμμές, υπάρχουν διαφορετικά δρομολόγια πλοίων που κάνουν την ίδια διαδρομή σε λίγες ή περισσότερες ώρες. Η ορολογία που έχουμε συνηθίσει να τα λέμε στην καθομιλουμένη είναι το αργό και το γρήγορο καράβι! Πρόκειται αντίστοιχα για παλαιότερα και νεότερα ferry boat που παρέχουν και επιπλέον ανέσεις!

Το πορθμείο, ή αλλιώς ένα ferry boat μπορεί να είναι επιβατηγό ή επιβατηγό οχηματαγωγό. Ανάλογα δηλαδή αν μεταφέρει μόνο επιβάτες, ή επιβάτες και οχήματα.

Συνήθως τα γρήγορα καράβια είναι πιο σύγχρονα και παρέχουν ποιοτικές και αναπαυτικές θέσεις, αναβαθμισμένη πρώτη θέση, ενώ μπορεί να στερούνται θέσεις για οχήματα!

Όταν ταξιδεύεις μόνος σου η διαφορά ενός εισιτηρίου σε αναβαθμισμένη θέση ή ενός εισιτηρίου με το γρήγορο πλοίο δεν θα είναι τόσο μεγάλη σε σχέση με την απλή θέση ή το αργό καράβι.

Αν όμως πρέπει να κλείσεις εισιτήρια για μία οικογένεια τριών, τεσσάρων ή περισσότερων ατόμων, ή θα πρέπει να φροντίσεις και για τη μεταφορά του αυτοκινήτου η τελική διαφορά σε μία διαδρομή αλέ-ρετούρ θα έχει τεράστια διάφορα, ακόμα και της τάξεως των 200-300 ευρώ!

Αρκετά χρήματα τα οποία μπορείς να τα κερδίσεις μόνο και μόνο από τη διαδρομή και να τα χαρείς στις διακοπές σου. Υπάρχουν ταξιδιώτες που αναφέρουν ότι επιλέγοντας να ταξιδέψουν με ένα πιο αργό καράβι, κάνοντας τρεις με τέσσερις ώρες παραπάνω ανά διαδρομή, κέρδισαν τα χρήματα για να μείνουν δύο ημέρες περισσότερες διακοπές. Είναι κάτι που θα πρέπει να το αξιολογήσεις και εσύ.

Λιμάνι αναχώρησης

Αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα από τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ελέγξεις είναι το λιμάνι αναχώρησης. Μπορείς να ταξιδέψεις για τον ίδιο προορισμό από διαφορετικά λιμάνια αναχώρησης και να πληρώσεις εντελώς διαφορετικούς ναύλους! Βρες το φθηνότερο και θα κερδίσεις πολλά χρήματα!

Για παράδειγμα αν θέλεις να ταξιδέψεις προς τις Σποράδες, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο δηλαδή, μπορείς να πας από τον Άγιο Κωνσταντίνο, το Πήλι της Εύβοιας ή την Κύμη, αν είσαι από τη νότια Ελλάδα, από τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο αν είσαι από τη Βόρεια και κεντρική Ελλάδα!

Αν κάνεις μία σύγκριση μεταξύ των εισιτηρίων για Σκιάθο από Άγιο Κωνσταντίνο, Πήλι και Κύμη θα δεις τεράστιες κυριολεκτικά διαφορές! Τα δρομολόγια από Πήλι και Κύμη μπορεί να μην είναι καθημερινά, είναι σαφώς φθηνότερα, ειδικά στη μεταφορά οχημάτων και αξίζει να ελέγξεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις από αυτά, διαμορφώνοντας το πρόγραμμά σου βάση των συγκεκριμένων δρομολογίων!

Κάτι αντίστοιχο μπορείς να παρατηρήσεις και για τα δρομολόγια πλοίων προς Κυκλάδες που φεύγουν από Ραφήνα ή Πειραιά ακόμα και το Λαύριο!

Πώς μπορείς να κλείσεις τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια με το Hotels24;

Χρησιμοποίησε τη μηχανή σύγκρισης τιμών μας για να βρεις εύκολα και γρήγορα τα φθηνότερα πλοία για το ταξίδι σου.
Αυτό είναι επίσης χρήσιμο, αν ψάχνεις για μια προσφορά της τελευταίας στιγμής ή αν θέλεις να αγοράσεις ένα εισιτήριο ενηλίκων με χώρο στάθμευσης, καθώς και ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο (e-ticket).

Δες αναλυτικά τα βήματα για την υπηρεσία e-ticket:

Βήμα πρώτο: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στο πεδίο των αναχωρήσεων. Θα σου ζητηθεί να επιλέξεις ανάμεσα σε πόλεις που έχουν λιμάνια. Συμπληρώνεις και τη πόλη-λιμάνι άφιξης. Αυτός είναι και ο προορισμός σου!
Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να επιλέξεις τις ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης. Ή μόνο της αναχώρησης αν δεν κλείσεις εισιτήριο μετ’επιστροφής.
Τέλος, συμπληρώνεις τον αριθμό ατόμων και το εάν είναι ενήλικες, παιδιά ή βρέφη.
Μόλις επιλέξεις όλα τα παραπάνω, πατάς το search και ετοιμάσου να δεις μπροστά στην οθόνη σου τα αποτελέσματα της αναζήτησης!

Βήμα δεύτερο: Αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα έχεις την ευελιξία να επιλέξεις τα φίλτρα που προτιμάς. Δηλαδή, ανάλογα με το αν θέλεις να δεις πρώτα τα πιο οικονομικά ή τα πιο γρήγορα σε διάρκεια δρομολόγια, τότε επίλεξε το αντίστοιχο πεδίο. Μπορείς πολύ εύκολα να συγκρίνεις τα δρομολόγια μεταξύ τους, επιλέγοντας το “μάθε περισσότερα” του αντίστοιχου δρομολογίου, ώστε να τσεκάρεις όλες τις λεπτομέρειες.
Μπορεί να είναι λίγο βαρετό αυτό, αλλά είναι ίσως και το πιο σημαντικό κομμάτι. Θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις προϋποθέσεις που έχει το εισιτήριο σου καθώς και την ακριβή χρέωση.

Βήμα τρίτο: Αφού έχεις αποφασίσει ποιο δρομολόγιο σε εξυπηρετεί καλύτερα, τότε μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά του και να εξασφαλίσεις τη θέση σου, απλώς πατώντας το κουμπί της ολοκλήρωσης αγοράς.

Τελευταίο βήμα: Αφού πάτησες την ολοκλήρωση αγοράς, δηλαδή της αγοράς του ακτοπλοϊκού σου εισιτηρίου, τότε έχεις βρεθεί στο βήμα για να συμπληρώσεις όλα τα απαραίτητα προσωπικά σου στοιχεία.
Όπως, το Ονοματεπώνυμο σου, το φύλο σου, το email σου, το τηλέφωνο σου και εννοείται λίγο πιο κάτω θα πρέπει να συμπληρώσεις και τα στοιχεία τις πληροφορίες πληρωμής. Για να ολοκληρωθεί τελείως η αγορά!

Τσέκαρε αν η κράτηση σου έχει ολοκληρωθεί και επιβεβαιωθεί

Πριν βιαστείς να φύγεις για να φτιάξεις βαλίτσες, μην ξεχάσεις να τσεκάρεις αν η κράτηση σου έχει επιβεβαιωθεί.

Ξέρεις ότι θα σου στείλουμε το email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία του εισιτήριου και του πλοίου σου, οπότε τσέκαρε το!

Αν δεν λάβεις για κάποιο περίεργο λόγο αυτό το email, τότε χωρίς να πανικοβληθείς, στείλε στο δικό μας email για να σε βοηθήσουμε και να επιλυθεί το ζήτημα άμεσα και εύκολα!

Άραγε υπάρχουν χρεώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα κατοικίδια και τα βρέφη;

Ναι, η απάντηση είναι πως υπάρχουν χρεώσεις και για τα δύο και η μεταφορά τους δεν είναι μηδενική, αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά με το εισιτήριο ενός ενήλικα. Πρακτικά, η τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τους είναι σχεδόν μηδενική!

Σημείωσε πως και τα βρέφη αλλά και τα κατοικίδια πρέπει να συνοδεύονται αυστηρώς από κάποιον ενήλικα.

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Δημοφιλείς προορισμοί: Που να πας!

Στο Hotels24 όλοι οι προορισμοί που επιθυμείς να επισκεφτείς βρίσκονται λίγα κλικ μακριά σου!

Τσέκαρε παρακάτω τους δημοφιλέστερους νησιωτικούς προορισμούς που σε συνδέουμε με τα ακτοπλοϊκά μας δρομολόγια!

Κυκλάδες

Μύκονος
Σαντορίνη
Πάρος
Νάξος
Ίος

Δωδεκάνησα

Ρόδος
Κως
Πάτμος

Επτάνησα

Κέρκυρα
Ζάκυνθος
Λευκάδα

Σποράδες

Σκόπελος
Σκιάθος

Κρήτη

Ηράκλειο
Χανιά
Ρέθυμνο

Νησιά Αιγαίου

Λήμνος
Λέσβος
Τάσος

Σαρωνικός

Αίγινα
Σπέτσες

Δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση!

Κλείσε τα εισιτήρια σου και άφησε μας ένα σχόλιο για την εμπειρία σου!