Αύξησε τα κέρδη σου ακόμα και 50%

Μην αμφιβάλλεις για αυτό.

Τολμηρά ΝΕΟ

Ένας συναρπαστικός νέος τρόπος. Μία θαυμάσια καινούργια ιδέα χωρίς προηγούμενο

100% Χρήματα στο Ταμείο σου

Μην αμφιβάλλεις για αυτό.

Τι είναι το Hotels24

Ίσως είναι πιο καλά να ξεκαθαρίσουμε πρώτα τι δεν είναι.
To Hotels24 δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο, δεν είναι πλατφόρμα που συμμετάσχει για λογαριασμό σας σε καμία κράτηση, δε λαμβάνει από κανένα πελάτη σας χρήματα και φυσικά δε κρατά από εσάς καμία προμήθεια.

Εμείς προβάλουμε ξενοδοχεία και το κάνουμε καλά

To Hotels24 είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που εμφανίζει απευθείας από τα ξενοδοχεία συγκεκριμένα ταξιδιωτικά πακέτα σε στοχευμένο κοινό. Με τη βοήθεια φίλτρων οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν το ιδανικό πακέτο και προορισμό, να σηκώσουν το τηλέφωνο, ή να έρθουν στο website του ξενοδοχείου σας και να κάνουν την κράτηση κατευθείαν σε εσάς χωρίς καμία άλλη συμμετοχή ή οικονομική απαίτηση.

Αύξησε τα κέρδη σου ακόμα και 50%*

Τώρα ακριβώς, τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το κείμενο φέρε στο μυαλό σου τις τελευταίες κρατήσεις που έγιναν στο ξενοδοχείο σου και απάντησε τις πιο κάτω ερωτήσεις. Μη πάρεις χαρτί και μολύβι, το αποτέλεσμα θα σε συγκλονήσει

  • Από πού έγιναν οι κρατήσεις αυτές;
  • Πόσα λεφτά πλήρωσαν οι επισκέπτες για τη διαμονή τους;
  • Πόσα από αυτά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη δική σου υπηρεσία θα καταλήξουν τελικά στο ταμείο σου;
  • Πότε θα γίνει αυτό;

Εμείς ξέρουμε τις απαντήσεις και έχουμε και τη λύση. Χάνεις χρήματα!
Για τις περισσότερες κρατήσεις δε θα πάρεις το ποσό που πλήρωσε ο πελάτης σου, δε θα τα πάρεις καν τη στιγμή που πλήρωσε και φυσικά θα πληρωθείς αφού φύγει από το ξενοδοχείο σε κάποιο μικρό ή και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τραπεζική μεταφορά ή και με…επιταγή! Κάνεις τη δουλειά σου και την κάνεις καλά όμως συχνά στερείσαι ρευστότητας.
Είναι η δική σου στιγμή τώρα να αντιληφθείς αν πραγματικά θέλεις να συνεχίσεις την ανάγνωση και να διαπιστώσεις πως να αυξήσεις το πραγματικό σου κέρδος και φυσικά τη ρευστότητα.

Μια χρυσή ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλευτείς σε περιμένει τώρα εδώ

Το να μπορέσεις να πάρεις εσύ το σύνολο ή όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που ξοδεύει κάποιος πελάτης για την υπηρεσία σου, είναι πραγματικά μια νέα πηγή εσόδων και θα το αντιληφθείς αμέσως τώρα.
Είναι γεγονός και μεγάλη αλήθεια. Σχεδόν το 15 –20% για κάθε κράτηση που δε κάνεις εσύ πάει σε μεσάζοντες όπως τουριστικά γραφεία, OTA, σε διαφημίσεις σε google και ta social media  και προμήθειες τρίτων.

Ήρθε η ώρα τα χρήματα αυτά να μείνουν εκεί που ανήκουν

Στο ταμείο της επιχείρησής σου.
Επειδή τα χρήματα βγαίνουν δύσκολα και ο κλάδος του τουρισμού υποφέρει πραγματικά ανακάλυψε μόνος τι έχει να σου προσφέρει το Hotels24.

Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε κάθε τι που ισχυριζόμαστε

Και θα ξεκινήσουμε από το σημαντικότερο.
*50% αύξηση του κέρδους ανά κράτηση γίνεται; ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ και ακόμα περισσότερο.

Ας υποθέσουμε μία πλατφόρμα με την οποία έχεις κάνει συμφωνία να δίνεις 20% προμήθεια πώλησης κάνει για εσένα μία κράτηση αξίας 100 ευρώ και το δικό σου κόστος εξυπηρέτησης της κράτησης είναι 40 ευρώ.
Η πλατφόρμα κρατά 20 ευρώ σαν προμήθεια, σου δίνει τα 80 από τα οποία αν αφαιρέσεις τα έξοδα σου μένουν 40 ευρώ κέρδος.
Tι θα συνέβαινε όμως αν για την κράτηση αυτή δεν έπρεπε να δώσεις καμία προμήθεια; Θα είχες άκόμα 20 ευρώ στο ταμείο, αντι για 40 θα έβρισκες 60.
Ένα εντυπωσιακό 50% αύξηση κέρδους. Μη βγάλεις το κομπιουτεράκι τώρα αλλά σκέψου για τι ποσά θα μιλάγαμε στο τέλος της σεζόν.
Αλήθεια, δε θα ήθελες τα χρήματα αυτά στο ταμείο της επιχειρησής σου; Σου περισσεύουν; ή μήπως είναι εποχές να χάνεις χρήματα!.

Τα μαθηματικά δεν κάνουν λάθος

Όταν όλα έχουν τελειώσει, έχεις πληρώσει τα πάντα και κάνεις ταμείο, οτιδήποτε θα μπορούσες να μην είχες δώσει, είναι λεφτά της τσέπης σου. Είναι κέρδος δικό σου και αυτή είναι η κατεύθυνση που πρέπει να δρομολογήσεις τώρα αμέσως

Μοναδικά Πλεονεκτήματα

Όσοι ασχολούμαστε με το χώρο των πωλήσεων μέσω διαδικτύου γνωρίζουμε τον κανόνα 40-40-20. Πρόκειται για ένα μείγμα τριών κρίσιμων παραγόντων που ο κάθε ένας από αυτούς συμμετάσχει με το πιο πάνω ποσοστό στη διαδικασία μιας επιτυχημένης πώλησης!

  • Το πρώτο 40% είναι το πόσο καλή είναι η πρόταση προς την αγορά.
  • Το δεύτερο 40% είναι το πόσο στοχευμένα θα απευθύνουμε την πρόταση στο κατάλληλο κοινό.
  • Το τελευταίο 20% είναι το ίδιο το περιεχόμενο της διαφήμισης ή της προβολής

Ας δούμε πώς το Hotels24.gr ανταποκρίνεται σε αυτόν τον κανόνα:

Το Hotels24.gr προσφέρει τη δυνατότητα να παρουσιάσεις την αξία του ξενοδοχείου πέρα από την τιμή. Η αγορά δεν αναζητά μόνο ένα οικονομικό δωμάτιο, αλλά μια συνολική, αξέχαστη εμπειρία. Μέσα από την πλατφόρμα μας, έχεις τη δυνατότητα να παρουσιάσεις όλα τα πλεονεκτήματα, τις παροχές και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρεις.

Στο Hotels24.gr, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των φωτογραφιών, στο ύφος των κειμένων και στη γενικότερη παρουσίαση των ξενοδοχείων. Στοχεύουμε σε μια επικοινωνία που θα αγγίξει τον πελάτη, τονιζοντάς τη μοναδικότητα και την αξία της προσφοράς σας. Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες προσφορές και έχουμε αντιληφθεί τι λειτουργεί και τι όχι

Καθολική παρουσία στο διαδίκτυο και οργανικό traffic από το Google. Το Hotels24.gr φροντίζει να προβάλει το ξενοδοχείο σου στο κατάλληλο κοινό.

Με περισσότερα από 11 χρόνια online, δεκάδες πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google στο αντικείμενό του τουρισμού και σχεδόν 200.000 ακόλουθους στα social media οι επισκέπτες μας είναι ακριβώς το κοινό που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες και τις εμπειρίες που προσφέρεις.

Ένα κοινό που αναζητά, ψάχνει και ταξιδεύει

Σε συνεργασία με το Hotels24.gr, δεν αποκτάς απλά μια πλατφόρμα προβολής, αλλά έναν εταίρο που κατανοεί τις ανάγκες  και σε βοηθά να επιτύχεις τα μέγιστα αποτελέσματα και όλα αυτά χωρίς καμία προμήθεια! Όλα τα χρήματα διαθέσιμα για εσένα για να φροντίσεις και να ενισχύσις την εμπειρία του ταξιδιώτη

Έλα να δεις πως κάνουμε τη θεωρία πράξη

Καμία προμήθεια, κανένα κρυφό κόστος, κανένας περιορισμός, πουθενά ψιλά γράμματα. Δημιουργείς το πακέτο που θες να διαθέσεις στο κοινό, πληρώνεις μία φορά το κόστος και το τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά.

Είμαστε εκεί που είναι δεκάδες άλλες ιστοσελίδες και προσφέρουν την ίδια υπηρεσία με τεράστιο κόστος που χάνεις εσύ. Παίρνουν προμήθεια για τη δική σου υπηρεσία.
Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΣ:
Στο Hotels24 δεν πληρώνεις, ούτε θα πληρώσεις ποτέ καμία προμήθεια. Όχι τώρα, ΠΟΤΕ!

 

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει

 

Υπηρεσίες

Δημοσιεύσεις

Πληρωμή – Ατοκες δόσεις

Διάρκεια

Stand Alone

Δημοσιεύσεις: 1

Πληρωμή: Εφάπαξ

Διάρκεια: Έως λήξη

Από 198
ΜΟΝΟ 99€

Ξεκίνα τώρα
Starter

Δημοσιεύσεις: 3

Πληρωμή: Έως 3 δόσεις

Διάρκεια: 1 Έτος

Από 480
ΜΟΝΟ 240€

Ξεκίνα τώρα
Premium

Δημοσιεύσεις: 10

Πληρωμή: Έως 6 δόσεις

Διάρκεια: 1 Έτος

Από 998
ΜΟΝΟ 499€

Ξεκίνα τώρα
UNLIMITED

Δημοσιεύσεις: Απεριόριστες

Πληρωμή: Έως 12 δόσεις

Διάρκεια: 1 Έτος

Από 1440
ΜΟΝΟ 720€

Ξεκίνα τώρα

Συχνές Ερωτήσεις

To Hotels24 παρέχει υπηρεσίες b2b σε καταλύματα κάθε είδους με άδεια ΕΟΤ και εμπορικό ΑΦΜ

Η κάθε δημοσίευση αφορά ένα συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πακέτο με ορισμένη διάρκεια και σταθερή τιμή για κάθε τύπο δωματίου και παροχών σε κάθε συνδυασμό.
Π.χ: Πασχαλινή διαμονή

  • Δίκλινο διαμονή 2 ημερών τιμή Α, 3 ημερών τιμή Α1, 4ημερών τιμή Α2
  • Δίκλινο διαμονή 2 ημερών με ημιδιατροφή τιμή Β, 3 ημερών με ημιδιαροφή τιμή Β1 κλπ
  • Δίκλινο διαμονή 2 ημερών με All Inclusive τιμή Γ, 3 ημερών με All Inclusive τιμή Γ1 κλπ

ΌΧΙ. Η δημοσίευση μιας προσφοράς είναι One shot για πολλούς λόγους. Δεν εξυπηρετεί ούτε εμάς ούτε εσένα ένα κείμενο που έγει γραφεί για το Πάσχα του 2023 να αλλάξει σε Πακέτο Αγίου Πνεύματος, καλοκαιρινή προσφορά ή Χριστουγέννων όταν η Google θα το έχει βρεί έτσι, θα έχει δημοσιευθεί και κοινοποιηθεί στα social media ή θα έχει σταλθεί με newsletter. Θα είχαμε όλοι καταστροφικά αποτελέσματα.
Για το λόγο αυτό το  πακέτο με τις 10 δημοσιεύσεις αν το αποκτήσεις τώρα με 50% έκπτωση και ένα κόστος ανά δημοσίευση ΜΟΝΟ 49,9 ευρώ θα σε καλύψει πλήρως. Επίσης το πακέτο με τις απεριόριστες δημοσιεύσεις, με έκπτωση 50% και μόλις 60 ευρώ το μήνα μπορεί κυριολεκτικά να απογειώσει τις κρατήσεις σου.
Μια καταπληκτική ιδέα για μία προσφορά που πάει καλά είναι η επέκτασή της. Εκτός από τους χρήστες θα τη λατρέψει και η Google. Διάβασε πιο κάτω περισσότερα

Η επέκταση προσφοράς αφορά όσους έχουν δημοσιεύσει κάποια προσφορα, με την αγορά και χρήση πακέτου δημοσιεύσεων,και θέλουν να επεκτείνουν την ίδια δημοσίευση για ένα χρόνο με πολλαπλά οφέλη.
Με την επέκταση μπορούμε να κρατάμε για παράδειγμα την Πασχαλινή προσφορά του 2023 Online και για το Πάσχα του 2024 και ναι αξίζει!
Θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Γράφουμε στοχευμένα κείμενα, με λέξεις κλειδί και τεχνικές SEO και πραγματικά το να κρατάμε ζωντανό ένα κείμενο λειτουργεί εξαιρετικά. Δώσε το χρόνο στη δική σου υπηρεσία να σκαρφαλώσει στις μηχανές αναζήτησης και να λειτουργήσει όλο αυτό πολλαπλασιαστικά για εσένα.
Δε σου έχει τύχει να πέσεις από το Google πάνω σε κάτι που δεν ισχύει πια και να το ήθελες; Γιατί κάποιος που ψάχνει για εσένα και το δικό σου προιόν να μη το βλέπει πάντα. Έχουμε λύσεις για όλα!
Το hotels24 είναι τολμηρά ΝΕΟ και τολμηρά καινοτόμο. Έλα μαζί μας

Κάθε αγορά πακέτου δημοσιεύσεων έχει διάρκεια ένα ημερολογιακό έτος. Όλα τα διαθέσιμα πακέτα θα πρέπει να αφορούν το ίδιο κατάλυμμα. Δημοσιεύσεις που δε θα χρησιμοποιηθούν εντός του ημερολογιακού έτους δε μπορούν να μεταφερθούν για επόμενο χρονικό διάστημα, να επιστραφούν σε μορφή χρήματος ή άλλης παροχής ούτε φυσικά να μεταβιβαστούν σε άλλο χρήστη

Τι περιμένεις;

Αφήστε το hotels24 να φέρει πιο κερδοφόρες κρατήσεις για εσένα.

Ξεκίνα Τώρα

Είναι μια επιτυχημένη απόφαση