Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Μοναδικές προσφορές για πτήσεις

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε προσφορά για κάθε προορισμό. Δες πτήσεις, κλείσε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά με όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρίεςΦθηνά Αεροπορικά εισιτήρια από το διαδίκτυο

Η διαδικασία για να βρεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μπορείς να κλείσεις μια πτήση online μέσω του υπολογιστή σου, του tablet ή ακόμα και του smartphone σου μέσα σε δύο λεπτά.

Πληκτρολόγησε τις πληροφορίες που σχετίζονται με το αεροδρόμιο αναχώρησης, το αεροδρόμιο άφιξης και τις ημερομηνίες στις οποίες θέλεις να πετάξεις και πάτα την αναζήτηση.

Πως μπορώ να πραγματοποιήσω κρατήσεις για αεροπορικά εισιτήρια;

Βήμα 1:Εισάγετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα σχετικά πεδία (Πόλη αναχώρησης – αεροδρόμιο, ημερομηνίες και αριθμό επιβατών). Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για ένα δρομολόγιο χωρίς επιστροφή, επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο.

Βήμα 2: Στην οθόνη σας θα εμφανιστούν πολλές επιλογές και συνδυασμοί πτήσεων με αρχικές τις πιο οικονομικές. Επιλέξτε την επιλογή «λεπτομέρειες» για να δείτε όλες τις πληροφορίες για τη διάρκεια πτήσης και για τα αεροδρόμια των ενδιάμεσων σταθμών. Επιλέξτε το «όροι ναύλου» προκειμένου να λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις κυρώσεις σε περίπτωση τροποποίησης ή ακύρωσης του εισιτηρίου σύμφωνα με τους περιορισμούς που καθορίζονται από κάθε φορέα (αεροπορική εταιρία).

Βήμα 3: Εφόσον έχετε επιλέξει την επιθυμητή σας πτήση προχωρήστε στο επόμενο βήμα όπου θα εισάγετε όλες τις πληροφορίες, όπως το φύλο του επιβάτη, όνομα και επώνυμο (όπως αυτά αναγράφονται στο διαβατήριό σας) , όλα τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και τις πληροφορίες για την πληρωμή. Όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα θα λάβετε άμεσα ένα e-mail με το ηλεκτρονικό εισιτήριο σας. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την προβολή του email ή με την ολοκλήρωση της έκδοσης του εισιτηρίου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το site που κάνατε την κράτηση.

Πώς μπορώ να ξέρω ότι η κράτησή μου έχει ολοκληρωθεί και επιβεβαιωθεί;

Αφού φτάσετε στο τελικό στάδιο της κράτησης θα εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα στην οθόνη σας: “Επιτυχής κράτηση”. Αμέσως μετά θα λάβετε ένα e-mail με την οριστική επιβεβαίωση και τα στοιχεία της πτήσης σας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης εντός 24 ωρών, επικοινωνήστε με το site που κάνατε την κράτηση.

Μέχρι ποια ηλικία ένας επιβάτης θεωρείται βρέφος ή παιδί, αντίστοιχα;

Κάθε αεροπορική εταιρεία εφαρμόζει τη δική της πολιτική. Σε γενικές γραμμές ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες: Βρέφη: Έως 2 ετών, παιδιά: Από 2 έως 11 ετών, ενήλικες: Από 12 ετών.

Τα εισιτήρια που εκδίδονται για βρέφη έχουν μηδενική χρέωση ή όχι;

Τα εισιτήρια για βρέφη εκδίδονται μόνο όταν συνοδεύονται από ενήλικα. Διαφορετικά δεν γίνεται να εκδοθούν. Ο ναύλος για τα βρέφη δεν είναι μηδενικός και δεν έχει την ίδια τιμή με την ενήλικα. Το εισιτήριο για το βρέφος χρεώνεται πάντα με μία μικρή επιβάρυνση , η οποία ποικίλλει και συνδυάζεται με το ναύλο του ενηλίκου. Για παράδειγμα, εάν ένας ενήλικας που συνοδεύει ένα βρέφος έχει κάνει κράτηση σε οικονομική θέση, τότε το εισιτήριο για το βρέφος θα χρεωθεί με χαμηλότερα τέλη από αυτά που θα επιβαρύνονταν εάν ο ενήλικας είχε κάνει κράτηση σε θέση business.

Μπορώ να εκδώσω εισιτήριο για ασυνόδευτο ανήλικο;

Φυσικά μπορείτε αλλά καθώς η όλη διαδικασία απαιτεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον επιβάτη, γι αυτόν τον λόγο καλύτερα να επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της αεροπορικής εταιρίας.

Πόσο καιρό πριν μπορώ να κλείσω αεροπορικά εισιτήρια;

Αυτό που ίσως αγνοείς, όπως και οι περισσότεροι ταξιδιώτες, είναι ότι μπορείς να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια ακόμα και έντεκα μήνες πριν από την αναχώρηση, αφήνοντάς έτσι αρκετό χρόνο για να προγραμματίσεις το ταξίδι σου με οργανωμένο τρόπο, αλλά και φυσικά να πληρώσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά της αγοράς.

Πως ορίζονται οι κατηγορίες των εισιτηρίων;

Γενικά οι κατηγορίες των εισιτηρίων εξαρτώνται από τον τύπο του αεροσκάφους, καθώς και την αεροπορική εταιρία. Οι Οικονομικές θέσεις βρίσκονται στην κεντρική περιοχή της καμπίνας. Αυτές οι θέσεις είναι συνήθως οι λιγότερο ακριβές. Αυτά τα καθίσματα είναι συνήθως και τα φθηνότερα σε ένα αεροσκάφος. Οι Premium Οικονομικές θέσεις υπάρχουν κυρίως στις διεθνείς πτήσεις. Σε σύγκριση με τις απλές Οικονομικές θέσεις , οι επιβάτες αυτής της κατηγορίας απολαμβάνουν περισσότερα προνόμια κατά τη διάρκεια της πτήσης τους (για παράδειγμα, επιπλέον χώρο για τα πόδια, πρόσθετες παροχές, ανακλινόμενα και μεγαλύτερα καθίσματα ,προσωπικές οθόνες τηλεόρασης). Οι Business θέσεις έχουν πιο ευρύχωρα ανακλινόμενα καθίσματα , επιπλέον χώρο για τα πόδια και αναβαθμισμένη υπηρεσία γευμάτων. Τα εισιτήρια της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι πιο ακριβά απ’ ότι της Οικονομικής θέσης αλλά οικονομικότερα απ’ ότι της Πρώτης θέσης. Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους δεν προσφέρουν Business θέσεις. Οι θέσεις Πρώτης κατηγορίας βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους. Έχουν πιο άνετα καθίσματα και προσφέρουν πολυτελή γεύματα, καθώς και περισσότερα οφέλη κατά τη διάρκεια της πτήσης (αυτόνομα καθίσματα με τηλεχειριστήριο κλπ.) Οι επιβάτες αυτής της κατηγορίας έχουν προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του check-in στο αεροδρόμιο. Οι θέσεις αυτές είναι και οι πιο ακριβές και δεν διατίθενται σε όλα τα αεροσκάφη.

Κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου από κινητό τηλέφωνο

Εάν χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο για να κάνεις κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, καλό θα είναι να θυμάσαι ότι οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχουν τη δική τους αποκλειστική εφαρμογή που διευκολύνει τις κρατήσεις.

Μπορείς πάντα να κατεβάσεις μια τέτοια εφαρμογή στο τηλέφωνό σου για μια εύκολη και χωρίς προβλήματα εμπειρία.

Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια θα βλέπεις τις τιμές για τις πτήσεις μόνο από τη συγκεκριμένη εταιρεία και έτσι δεν θα έχεις τη δυνατότητα δεις όλες τις προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια.

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online

Τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια

Στο Hotels24 θα βρεις ιδιαίτερα φθηνούς ναύλους σε δημοφιλείς προορισμούς διακοπών όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Κροατία ή τα Κανάρια Νησιά. Όποιος αναζητά μια πτήση προς μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι ή τη Βαρκελώνη σίγουρα θα βρει μια προσφορά για φθηνά αεροπορικά.

Ωστόσο, μπορείς δε επίσης να ταξιδέψεις φθηνά και άνετα, προς όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας ενώ θα βρεις προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια και για ορισμένους επιλεγμένους προορισμούς εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων όπως το Ντουμπάι, η Νέα Υόρκη, η Αυστραλία.

αναζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια