ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ

Οι προσφορές για το Πάσχα 2022 είναι αδιανόητα χαμηλές!

Κλείσε τώρα τις διακοπές σου το Πάσχα 2022 σε ξενοδοχείο με All Inclusive παροχές και τελική τιμή για δύο άτομα από 125 ευρώ, όσο δηλαδή ένα αρνί!

125 ευρώ και τα 2 άτομα και τις 4 ημέρες (Μεγάλη Παρασκευή 22 Απρλίου με Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022)

Στο hotels24 πάντα παρέχουμε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για Πάσχα, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να δράσεις νωρίς και να κλείσεις τα καλύτερα πακέτα σε τιμές που απλά δεν υπάρχουν!

Το Καθολικό Πάσχα ρίχνει τις τιμές στα ξενοδοχεία για το ΠΑΣΧΑ 2022. Μάθε γιατί
Το Καθολικό Πάσχα, παραδοσιακά για δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, είναι η ημερομηνία για το πρώτο άνοιγμα των ξενοδοχείων.

Το Πάσχα των καθολικών 2022 είναι φέτος μία εβδομάδα νωρίτερα και θα εορταστεί στις 17/04/2022

Αρκετά ξενοδοχεία έχουν ήδη κλείσει μεγάλα πακέτα από το εξωτερικό, οπότε το προσωπικό θα είναι στη θέση του, οι προμήθειες εκεί  και υπάρχει σαφέστατα η δυνατότητα να προσφέρουν ακόμα περισσότερη διαθεσιμότητα σε χαμηλές τιμές, σε μία απίστευτα Win Win κατάσταση και να τραβήξουν μία εβδομάδα ακόμα. Άλλωστε από 1/5 η σεζόν αρχίζει κανονικά!

Τα ξενοδοχεία θέλουν να εισπράξουν μετρητά και προσφέρουν, αφού ετσι και αλλιώς θα ανοίξουν για τους ξένους, χαμηλές τιμές.

Όσοι κλείσουν τώρα διακοπές για το Πάσχα 2022 σε ξενοδοχείο θα λάβουν αδιανόητα χαμηλές τιμές!

Είσαι μόλις ένα κλικ μακριά για να διαπιστώσεις και μόνος σου σε όλη την Ελλάδα τις προσφορές που ξεκινάνε από 125 ευρώ για τέσσερις ημέρες και 2 άτομα με all inclusive!

Φυσικά θα πρέπει να ανατρέξετε στους ορους που δημοσιεύει ξεκάθαρα το κάθε ξενοδοχεία για το τι προσφέρει στο all inclusive πακέτο

ΚΛΕΙΣΕ ΕΔΩ

Πριν Φύγεις...

Μία SUPER προσφορά

ΣΕ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣΣ

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds