Η Black Friday επιστρέφει! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κλείσετε ένα μικρό διάλειμμα ή ακόμα και τις επόμενες μεγάλες διακοπές σας και απολαύστε ξενοδοχεία και θέρετρα με ειδικές εκπτώσεις.

Ξενοδοχεία Black Friday

Η Black Friday είναι η τέλεια ευκαιρία για να κλείσετε τις επόμενες διακοπές σας με τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων της χρονιάς.

Οι προσφορές ξενοδοχείων της Μαύρης Παρασκευής θα είναι διαθέσιμες για τους ταξιδιώτες για τις κρατήσεις που θα γίνουν από 18 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2021 και θα μπορέσετε να ταξιδέψετε από 18 Νοεμβρίου έως 30 Ιουνίου 2022

Έξτρα έκπτωση τουλάχιστον 30% σε ξενοδοχεία για τη Black friday

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι ταξιδιώτες μπορούν να λάβουν τουλάχιστον 30% έκπτωση σε επιλεγμένα δωμάτια στα ξενοδοχεία που συμμετάσχουν στις προσφορές ξενοδοχείων Black Friday

Κάντε την κράτησή σας με αυτήν την έκπτωση και απολαύστε μια διαμονή με όλες τις υπηρεσίες, με την καλύτερη αναλογία ποιότητας/τιμής που έγινε ποτέ.

ΚΛΕΙΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΔΩ

Τι είναι η Black Friday και πότε γιορτάζεται;

ξενοδοχεία bleck friday, προσφορες ξενοδοχειων black friday

Η Black Friday έχει τις ρίζες της στις Ηνωμένες Πολιτείες και γιορτάζεται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου με ειδικές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις. Οι προσφορές μπορούν να διαρκέσουν για λίγες ημέρες, μια εβδομάδα ή ολόκληρο τον μήνα.

Η Black Friday είναι μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγοράζουν προϊόντα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να λάβουν χριστουγεννιάτικα δώρα νωρίτερα σε μειωμένες τιμές. Στο μεταξύ, η Black friday εξαπλώθηκε σε πολλές χώρες και είναι παρούσα τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα!

Η Black Friday είναι κάτι περισσότερο από έκπτωση: σήμερα η Black Friday είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση πωλήσεων της χρονιάς και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να κλείσετε τις επόμενες διακοπές σας μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων. Προγραμματίστε τις τέλειες διακοπές σας τώρα σε ασυναγώνιστες τιμές!

Προσφορες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ BLACK FRIDAY

Black friday

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΕΔΩ

Πριν Φύγεις...

Μία SUPER προσφορά

ΣΕ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣΣ

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds