Αν σας αρέσουν τα μεγάλα ταξίδια με τρένο, σας έχω μια καταπληκτική πρόταση και είναι εξαιρετικά οικονομική! Πώς θα σας φαινόταν να ανακαλύψετε τις ομορφιές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε μια διαδρομή με το τρένο πηγαίνοντας από τον Ειρηνικό στον Ατλαντικό ωκεανό και συγκεκριμένα από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη;

Ο ταξιδιωτικός blogger Derek Low μοιράστηκε τις συμβουλές του για μια εξαιρετικά γραφική βόλτα με τρένο από ακτή σε ακτή.

Όταν σκέφτεται κανείς ένα ταξίδι από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη, το μυαλό του πηγαίνει αμέσως σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο, μια πτήση που διαρκεί περίπου 6 ώρες. Ωστόσο, εάν είστε ρομαντικός ταξιδιώτης και έτοιμος για νέες εμπειρίες, η ευκαιρία να διασχίσετε την ήπειρο με το τρένο είναι αρκετά διαφορετική από ένα ταξίδι με αεροπλάνο και όχι μόνο για ευνόητους λόγους. Θα ανακαλύψετε πολλές ομορφιές της φύσης, μοναδικά τοπία, αλλά ταυτόχρονα θα μπορείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ενώ μοιράζεστε τον ίδιο χώρο για πολλές ώρες.

Αυτή είναι μια διαδρομή 3.400 μιλίων από ακτή σε ακτή, η οποία διαρκεί 4 ημέρες εάν το κάνετε χωρίς στάση.

Ωστόσο, ο Low ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν ενδιάμεσες στάσεις στο ταξίδι τους για να θαυμάσουν τα διάσημα τοπόσημα που έχουν να προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταξίδι, αλλά επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί να αγοράσουν ξεχωριστά εισιτήρια για κάθε μέρος, κάτι που θα αυξήσει το κόστος του ταξιδιού. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αγοράσετε το σιδηροδρομικό πάσο 15 ημερών για 429 $, το οποίο περιλαμβάνει 8 διαδρομές με τρένο.

Σε αυτή τη μοναδική βόλτα με το τρένο, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε 11 πολιτείες και 4 ζώνες ώρας για να διασχίσετε τελικά ολόκληρη την ήπειρο της Βόρειας Αμερικής από ακτή σε ακτή. Θα μπορείτε επίσης να δείτε τόσο τον Ειρηνικό Ωκεανό όσο και τον Ατλαντικό Ωκεανό χωρίς πτήση, όπως τόνισε ο Low.

Ξεκινώντας από το Σαν Φρανσίσκο και καταλήγοντας στη Νέα Υόρκη, ο Derek Low μας δίνει μια γεύση από την εμπειρία του, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε αναλυτικότερα εδώ

Πόσο θα κόστιζε το ταξίδι από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη με το αεροπλάνο;

Η αλήθεια είναι πως τα αεροπορικά εισιτήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μπορεί να είναι πάρα πολύ φθηνά.

Αν αποφάσισες να κάνεις τη συγκεκριμένη διαδρομή με το αεροπλάνο κλείνοντας τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια θα μπορούσες να βρεις τιμές από 120 ευρώ. Εντυπωσιακό έ για 6 ώρες πτήση.

Πριν Φύγεις...

Μία SUPER προσφορά

ΣΕ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣΣ

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds