1. Πάτρα: Η Πάτρα φημίζεται για το Καρναβάλι της, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Εκδηλώσεις, μουσικές σκηνές, θεματικά άρματα και χιλιάδες καρναβαλιστές γεμίζουν την πόλη με κέφι και χρώμα.

2. Ξάνθη: Το Καρναβάλι της Ξάνθης έρχεται δεύτερο σε μέγεθος και φήμη. Ξεχωρίζει για τα Μπουλούκια, ομάδες μεταμφιεσμένων με παραδοσιακές στολές και μουσικά όργανα, που διασκεδάζουν στους δρόμους.

3. Ρέθυμνο: Το Καρναβάλι του Ρεθύμνου έχει πλούσια ιστορία και φημίζεται για τις αυθεντικές Κρητικές αποκριάτικες εκδηλώσεις, όπως τα Κρητικά Καντάρια και τα Μαντολάτα.

4. Νάουσα: Η Γαϊτανάκι της Νάουσας είναι ένα μοναδικό έθιμο, με χορευτές να σχηματίζουν πύργο με τα σώματά τους, πιάνοντας ένα πολύχρωμο μαντήλι.

5. Βέροια: Το Καρναβάλι της Βέροιας έχει έντονο παραδοσιακό χαρακτήρα, με Μωμόγερους, Κουδουνάτους και Τσολιάδες να διασκεδάζουν στους δρόμους.

6. Σάμος: Το Καρναβάλι της Σάμου είναι γνωστό για τα Κομιτάτα, ομάδες μεταμφιεσμένων που σατιρίζουν την επικαιρότητα με χιουμοριστικό τρόπο.

7. Ζάκυνθος: Το Καρναβάλι της Ζακύνθου φημίζεται για τις Καντάδες, ερωτικά τραγούδια που τραγουδιούνται στις γειτονιές από κανταδόρους.

Εκτός από τους κορυφαίους προορισμούς, υπάρχουν πολλά άλλα ενδιαφέροντα καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα.

Καλές Απόκριες!

Πριν Φύγεις...

Μία SUPER προσφορά

ΣΕ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣΣ

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds